27/6/2019: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Όσα τρέχουν σε θέματα του Συνδέσμου και των Μελών
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙΣυνεχίστηκαν την Τρίτη 25/6 οι πληρωμές στους “φωτοβολταϊκούς“. Με το ποσό εντολής να φτάνει στα 29.603€, θεωρητικά έχουν εξοφληθεί όλα τα φωτοβολταϊκά μέχρι περίπου 400kw

Λέμε θεωρητικά, διότι τα προβλήματα συνεχίζονται με τις (μη) έγκαιρες καταχωρήσεις των εγγράφων.

Για το θέμα των πληρωμών Μαρτίου, γράφαμε στις αρχές Ιουνίου:
ΤΟ AFO.GRΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Για την γραφειοκρατική ώθηση των απλήρωτων Μελών, καταβάλαμε την ίδια προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Φεβρουάριο.
Επιπρόσθετα, μέσα από την νέα λειτουργική σελίδα (δες εδώ) το κάθε Μέλος βλέπει σε …πραγματικό χρόνο την τύχη των εγγράφων του, μέχρι την ώρα που θα φύγει από μας.
Πράγματα πρωτόγνωρα για τα γραφειοκρατικά ειωθότα της κοινωνίας μας, τα οποία ωστόσο -σε κάποιες περιπτώσεις- δεν επαρκούν για να πληρωθούν τα τιμολόγια…
Δεν εξαρτώνται όλα από μας!

Γεγονός είναι, ότι αυτή τη στιγμή η γραφειοκρατική υποστήριξη και οργάνωση του Συνδέσμου προσεγγίζει τα “επίπεδα NASA”.
Και είναι ένα γεγονός που το αναφέρουμε, όχι τόσο για να εκμαιεύσουμε την ενσυνείδητη αναγνώριση των Μελών (το οποίο …δε θα ήταν κι άσχημο), αλλά για να αποτελέσει κίνητρο. Εάν οργανωθούμε όλοι, θα ταλαιπωρούμαστε όλοι λιγότερο.

Αυτό τον καιρό (και όχι μόνο), η γραμματειακή υποστήριξη του Συνδέσμου:
– Έχει προωθήσει τουλάχιστον 110 περιπτώσεις απλήρωτων Μαρτίου
– Έχει αποστείλει τα σχετικά έγγραφα που απαιτούνται για την “τράπεζα” σε 130 Μέλη.
– Διεκπεραιώνει την “συνήθη καθημερινότητα“, που αφορά: Την ανανέωση του site, επαναφορά κωδικών, ανανεώσεις Μελών, εγγραφές νέων μελών, διάφορα ερωτήματα και δεκάδες τέτοια θεματάκια…

Όλα αυτά που περιγράφουμε παραπάνω, έχουν ένα και μόνο ένα “κλειδί” για να μπορούν να διεκπεραιωθούν σε ένα δεκάωρο μιας ημέρας.
Το “κλειδί” ονομάζεται: ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Είθε, να οργανωθούμε όλοι

   ΣΩΣΤΟ ΕΓΡΑΦΟ
Υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατο θέμα, αναλύσαμε και επεξηγήσαμε ενδελεχώς την πρόσφατη ανακοίνωση (21/6/2019) του ΔΑΠΕΕΠ σχετικά με τον τρόπο αποστολής των εγγράφων. Δείτε εδώ.

ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 16 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!
Ένα νέο πολυεργαλείο θα παρουσιάσει σε λίγες ημέρες το afo.gr:
Τα Μέλη θα μπορούν να αναλύουν αυτόματα τα δεδομένα της παραγωγής τους και να έχουν (κατ’ ουσία) το “Ενημερωτικό Σημείωμα του ΔΑΠΕΕΠ 16 ημέρες πριν την έκδοσή του!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  ΣΤΟ AFO ΚΟΙΤΑΞΕΣ;
Αρκετά Μέλη συνεχίζουν να μπαίνουν στη διαδικασία ερωτήσεων (τηλεφωνικά ή γραπτά) για θέματα που ήδη είναι απαντημένα στο site.
Στο afo.gr έχουν ήδη απαντηθεί οι 49 στις (πιθανές) 50 ερωτήσεις που απασχολούν οποιοδήποτε Μέλος σήμερα. ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ  και ψάξε τις απαντήσεις…

  ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ Δ.Ε.Η.;
Πάνω από 10 mail λάβαμε με αφορμή δημοσιεύματα για την οικονομική κατάσταση της Δ.Ε.Η.
Με το …συμπάθειο, αλλά έχουμε πιο σοβαρές δουλειές να κάνουμε, από το να …αναλύσουμε τα λογιστικά και ταμειακά της Δ.Ε.Η.
Θα θέσουμε όμως ένα θέμα προς τους …ανησυχούντες:
Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα ανάλογων δημοσιευμάτων την τελευταία τριετία:
ΔΕΗΕμείς δεν μπορούμε να …αναλύσουμε ή να κρίνουμε την κατάσταση της ΔΕΗ. Εάν ήταν πάντως να “παίρνουμε θέση” κάθε φορά που υπάρχουν (εκατοντάδες) δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο θέμα, θα έπρεπε να φτιάξουμε ειδικό επιτελείο γι αυτό το σκοπό.
Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα (από τα δημοσιεύματα) για να ασχοληθούμε…



Back to top button