Φ/Β: ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Με την εντολή της Παρασκευής (γράφουμε σχετικά εδώ) ολοκληρώθηκε η εξόφληση των αγροτικών φωτοβολταϊκών σε ποσοστό περίπου 70% καθώς και τιμολόγια άλλων παραγωγών μέχρι το ποσό των 6.645€.ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝΤα μηνύματα που λαμβάνουμε από το πρωί του Σαββάτου 22/6, είναι πως αρκετά Μέλη μας δεν πληρώθηκαν.
Είναι κάτι που το αναμέναμε και το έχουμε καταγράψει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο φαίνεται ότι ο αριθμός αυτή τη φορά είναι μειωμένος. Το (πρόωρο) αυτό συμπέρασμα, θα το συγκεκριμενοποιήσουμε στο επόμενο τριήμερο…ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

      ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
Για μία ακόμα φορά ο Σύνδεσμος θα συγκεντρώσεις τις “προβληματικές” περιπτώσεις. Από σήμερα αυτό θα γίνεται αυτοματοποιημένα και θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα:
α) Θα επιταχύνει την δικιά μας συγκέντρωση/αποστολή των εγγράφων
β) Τα Μέλη θα έχουν μια άμεση απάντηση για την τύχη του αιτήματός τους…

Εφόσον λοιπόν είστε ένας από αυτούς που δεν πληρωθήκατε και το επιβεβαιώσατε στην τράπεζα 48 ώρες μετά την εντολή του ΔΑΠΕΕΠ, προχωρήστε στην διαδικασία πατώντας εδώ.

       Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΩΝ
Την Δευτέρα 24/6 θα καταχωρήσουμε ένα θέμα σχετικά με τον τρόπο αποστολής των ενημεροτήτων στον ΔΑΠΕΕΠ και κάποια “τρυκ” ώστε το έγγραφό σας να μην “παραπέσει”.
Παρακαλούμε μην μας στέλνετε (πλέον) ενημερότητες για την πληρωμή των τιμολογίων Απριλίου. Στείλτε μας μόνο για τις περιπτώσεις όπου δεν έγιναν πληρωμές στα τιμολόγια Μαρτίου (με τον τρόπο που αναφέρουμε παραπάνω).

Back to top button