Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στοχευμένη σύσκεψη Μελών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/6 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Ήταν μια εκδήλωση στην οποία -όπως εμφατικά διαπιστώνεται από τις …περιορισμένου βεληνεκούς αναρτήσεις του afo.gr– σκόπιμα δεν δόθηκε βαρύτητα, ως προς την ανάγκη προσέλευσης των Μελών.
Τούτο προέκυψε από την επιθυμία του Δ.Σ. να πραγματοποιηθεί μια εκ βαθέων κουβέντα που αφορούσε κυρίως το μέλλον του Συνδέσμου και τον τρόπο δρομολόγησης συγκεκριμένων διαδικασιών.
Παρ’ όλα τα παραπάνω, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας παρευρέθηκαν περίπου 65 Μέλη.ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Από τα ελάχιστα που μπορούμε να μεταφέρουμε από την πολύωρη συζήτηση, ήταν τα εξής:
1. Ο κ. Γιώργος Μητροσούδης, μετέφερε αίτημα των Μελών της Ημαθίας, για την ανάγκη (και δυνατότητα) περιορισμού των νέων εγγραφών.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Έχουμε ένα σύλλογο ο οποίος κοσμεί την κοινωνίας της χώρας. Έχει πραγματοποιήσει ένα μεγάλο άνοιγμα, αγκαλιάζοντας πλέον χιλιάδες αγρότες.
Όμως, στο περαιτέρω “άνοιγμά του”, ελλοχεύουν κίνδυνοι αλλοίωσης της εν γένει προσωπικότητάς του…”.
Είναι γεγονός ότι η η παραπάνω άποψη βρήκε αρκετούς υποστηρικτές στην αίθουσα, ενώ από τα παρευρισκόμενα Μέλη του Δ.Σ., έγινε πασιφανές ότι ο κ. Δημήτρης Δημογιάννης την επιδοκίμασε.

2. Ο κ. Κώστας Σπανούλης ζήτησε την έγκριση των παρευρισκομένων, ώστε να δημοσιευθεί στο afo.gr μια ευέλικτη διαδικασία, από την οποία θα μπορεί να προκύψει πενταετές οικονομικό όφελος για 300 Μέλη.
Η έγκριση δόθηκε ομόφωνα και ο σχετικός τρόπος θα δημοσιευθεί στο afo.gr την Κυριακή 23/6 ώρα 20.57΄

  ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΝΑ
Δυστυχώς το Διοικητικό Συμβούλιο απαγόρευσε την είσοδο της κάμερας του afo.gr στο χώρο του Δημαρχείου.
Είναι μια απόφαση εν πολλοίς ακατανόητη, αφού ακόμα και η αιτιολογία περί “συζήτησης σοβαρών εσωτερικών θεμάτων του Συνδέσμου…” καταρρέει εκ του γεγονότος ότι …απαγορεύτηκε και η φωτογραφική μηχανή του afo.gr
Σεβαστήκαμε την απόφαση, ωστόσο …εξακολουθούμε να μην την κατανοούμε…

  ΜΕ ΠΛΑΝΑ
Όμως η διεισδυτική παρείσφρηση των ανταποκριτών μας, πραγματοποιήθηκε στο δείπνο που παρατέθηκε αμέσως μετά την σύσκεψη:
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣafo.gr

Back to top button