ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ: ΣΕ ΩΡΑ …AFO ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ

Όσα τρέχουν στις πληρωμές των φωτοβολταϊκών
Την Παρασκευή 14/6 εκδόθηκε το σημείωμα παραγωγής του μηνός Μαίου.
Στον ΠΙΝΑΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ που παραθέτουμε κάθε μήνα, μπορείτε να έχετε μια ενδεικτική εικόνα για το πως κυμάνθηκαν τα φ/β πάρκα τον Μάιο και να μας στείλετε (και) την δική σας παραγωγή.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στην αλλαγή του ΦΠΑ ο οποίος πλέον έχει πάει στο 6% (από 13%). Για όσους εκδίδουν τα τιμολόγια με αυτοματοποιημένο τρόπο, χρειάζεται η αλλαγή του συντελεστή.
Για όσους χρησιμοποιούν το Μηχανογραφημένο Τιμολόγιο του afo.gr, ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 19/6 θα είναι διαθέσιμη η νέα version με τροποποιημένο τον ΦΠΑ. Θα την βρείτε στον ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ καθώς και στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ του κάθε χρήστη afo.gr.
ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ
Σε δύο πληρωμές προχώρησε ο ΔΑΠΕΕΠ την εβδομάδα που πέρασε . Η μία έγινε την Τετάρτη 12/6  και η τελευταία την Παρασκευή 14/6.
Ήταν δύο γεγονότα για τα οποία σας ενημερώσαμε από την Τρίτη 11/6
ΠΛΗΡΩΜΕΣ
Σε ότι αφορά την εξόφληση της παραγωγής Μαρτίου, “φαίνεται” ότι -για μια ακόμη φορά- αυτή θα γίνει σε …ώρα afo!ΣΕ ΩΡΑ AFO
Ενδεικτικά, από το αρχείο του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ φαίνεται ότι η εκτίμηση μας για έναρξη του Μάρτη στις 19/6 θα επαληθευτεί:
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑΒλέπετε ότι για την ενδιάμεσες πληρωμές (Ιανουαρίου & Φεβρουαρίου) η απόκλιση είναι ελάχιστα 24ωρα, σε εκτιμήσεις μάλιστα που δημοσιοποιούνται από τις 11 Απριλίου 2019!

Στις 4/6/2019 καταχωρείται και μια πιο αναλυτική εκτίμηση για την ροή πληρωμών που αφορά ιδιαίτερα τους παραγωγούς με τιμολόγια “άνω του ελαχίστου” (αγροτών κλπ) τα οποία και αναμένουμε να εξοφληθούν στις 21/6/2019


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ AFO.GR
Back to top button