ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων της ΕΙΜΑ και Unacoma  δόθηκε την Τρίτη 11/6/2019, στην Αθήνα.
Κύριο αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η επικείμενη έκθεση agrilevante στο Μπάρι.ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣΕκ μέρους των Ιταλών κατασκευαστών, παρευρέθηκαν και μίλησαν οι Μάρκο Ασέρμπι και Τζερολάνο Ρόσι. Οι ίδιοι ήταν καλεσμένοι του Συνδέσμου και προσήλθαν στην πρόσφατη Agrotica (φωτογραφία δεξιά, από εκείνη την εκδήλωση)

Ο κ Marco Acerbi, Διευθυντής της EIMA, ενημέρωσε ότι η προσεχής ΕΙΜΑ (Έκθεση Αγροτικών Μηχανημάτων) θα γίνει στην Bolonia (Ιταλία) στις 11-15/11/2020, και η επόμενη AGRILEVANTE στο Bari (Ιταλία) 10-13/10/2019.

Η AGRILEVANTE (Bari, 10-13/10/2019) είναι προσανατολισμένη στην Μεσογειακή Γεωργία (αμπελουργία, AGRILEVANTEκηπουρική, ελαιοπαραγωγή, παραγωγή δημητριακών και ζωοτεχνία), και ειδικά για εφέτος δίνει προτεραιότητα στην ζωοτεχνία, με περισσότερα από 500 επιλεγμένα βοοειδή, άλογα, πρόβατα και κατσίκες, ενώ έχει και ειδικό τμήμα για ανθοκηπουρική.

Στην τελευταία Agrilevante (το 2017 όπου παρευρέθηκαν και δεκάδες Μέλη του Συνδέσμου με οργανωμένη μετάβαση – φωτογραφία δεξιά)  συμμετείχαν 328 εκθέτες σε 50.000 τμ και οι επισκέπτες από 30 χώρες ήταν 70.775
Εικόνες από την agrilevante 2017 με την camera του afo.gr είναι εδώ.

   Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Μετά επίσημη πρόσκληση προς τον Σύνδεσμο, στην πρόσφατη εκδήλωση των Ιταλών κατασκευαστών παρευρέθηκε ο Πρόεδρος κ. Κώστας Σπανούλης.ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Στην τοποθέτησή του εστίασε στην περαιτέρω προοπτική της συνεργασίας των δύο πλευρών που είναι ήδη σε εξέλιξη, ενώ πρότεινε (και έγινε αποδεκτό) την έναρξη συνεργασίας των Πανεπιστημίων Μπάρι & Μπολώνιας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Επίσης, ανακοίνωσε την πρόθεση του Συνδέσμου για διοργάνωση μιας επίδειξης αγροτικών μηχανημάτων στο τέλος του έτους.

Back to top button