Krannich Solar: Συμφωνία προμήθειας Φ/Β πάνελ LUXOR συνολικής ισχύος 5MWp (10 x 500kWp)

Συνέχιση της αναμφισβήτητης πρωτοκαθεδρίας της Krannich Solar στην Ελληνική αγορά αποτελεί η σύναψη συμφωνίας για την προμήθεια φωτοβολταϊκών πάνελ LUXOR συνολικής ισχύος 5MWp.

Η μακροχρόνια επιτυχημένη παρουσία της Krannich Solar στην τοπική αγορά σε συνδυασμό με τη δοκιμασμένη λύση των φωτοβολταϊκών πάνελ του κορυφαίου Γερμανικού κατασκευαστικού οίκου LUXOR SOLAR GmbH με 300MWp υπάρχουσα εγκατεστημένη ισχύ σε Ελλάδα & Κύπρο, αποτέλεσαν τα κύρια εχέγγυα της επικύρωσης της συμφωνίας.
Πιο συγκεκριμένα, η Krannich Solar ανέλαβε την προμήθεια φ/β πάνελ LUXOR LX-275P/60+ σε 10 φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος 500kWp έκαστος, ιδιοκτησίας των εταιρειών ΟΦΙΔΗΣ ΑΡ. – ΟΦΙΔΗΣ ΧΑΡ. Ο.Ε. και ΟΦΙΔΗΣ ΧΑΡ. – ΟΦΙΔΗΣ ΑΡ. Ο.Ε.

KRANNICHΣχετικά με την Krannich Solar:

Η Krannich Solar με τη δυναμική της παρουσία από το 1995 στην παγκόσμια αγορά ηλιακής ενέργειας, συμβάλλει ενεργά στην προώθηση της φωτοβολταϊκής τεχνολογίας. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους που παρέχουν επώνυμα και αξιόπιστα προϊόντα και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, καθιστούν την Krannich Solar ιδανικό και αξιόπιστο προμηθευτή για κάθε επαγγελματία.
Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην ίδρυση 24 υποκαταστημάτων σε 18 χώρες όπου σήμερα απασχολούνται περισσότερα από 340 έμπειρα στελέχη.
Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς, με την Krannich Solar να κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους προμηθευτές φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας προμηθεύσει το παγκόσμιο δίκτυο διανομής της με φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω των 3,5GWp.

Σχετικά με την LUXOR:

Η LUXOR Solar GmbH είναι Γερμανική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2004 και εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή φωτοβολταϊκών πάνελ, τηρώντας με πλήρη υπευθυνότητα όλους τους κανόνες καινοτομίας και προστασίας του περιβάλλοντος. Η εταιρεία στεγάζει την έδρα της στην Στουτγάρδη (Νότια Γερμανία), όπου και λαμβάνουν μέρος όλα τα στάδια της έρευνας για τον σχεδιασμό φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής απόδοσης. Η κατασκευή ενός πάνελ υψηλής απόδοσης προϋποθέτει την τήρηση αυστηρών κανόνων κατά την διάρκεια όλων των σταδίων παραγωγής.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR χαρακτηρίζονται για την υψηλή απόδοση τους εξαιτίας της κατά 4% αυξημένης επιφάνειας των κυψελών τους, με αποτέλεσμα την επίτευξη αυξημένης ισχύος έως και 6,5Wp σε σχέση με την ονομαστική τους ισχύ. Η ποιότητα των πάνελ LUXOR ενισχύεται από την εργοστασιακή εγγύηση προϊόντος διάρκειας 15 ετών και από τη γραμμική εγγύηση ισχύος διάρκειας 25 ετών. Οι συνεχείς μετρήσεις των τεχνικών χαρακτηριστικών του κάθε φωτοβολταϊκού πάνελ LUXOR ξεχωριστά, διασφαλίζουν τους κανόνες ποιότητας της Γερμανικής εταιρείας. Ανεξάρτητα ινστιτούτα όπως το TÜV, το Fraunhofer Institut für Solare Energie-systeme (ISE) και το Photovoltaik – Institut Berlin (PI) εγγυώνται την άριστη ποιότητα των πάνελ, μέσα από συνεχείς ελέγχους στην απόδοση, στους συντελεστές θερμοκρασίας και στα υλικά κατασκευής αυτών.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR περνούν από επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους μέσω ειδικής διεργασίας σχετικά με ενδεχόμενες μικροσκοπικές σχισμές στις φωτοβολταϊκές κυψέλες, όπως επίσης και από θερμογραφική ανίχνευση για ενδεχόμενα βραχυκυκλώματα και αστοχίες επαφών. Για την μέγιστη εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των πάνελ LUXOR κατά την διαδικασία της παραγωγής, η Γερμανική εταιρεία εισήγαγε και την πιστοποίηση των “Identity Components”. Με αυτή την μέθοδο η ποιότητα του προϊόντος αποδεικνύεται με ένα ορατό υδατογράφημα. Η διαδικασία λειτουργεί σαν “Identity – Backsheet” σχετικά με τον κατασκευαστή, την ημερομηνία εισαγωγής και τον αριθμό της παρτίδας. Η ιδέα της συγκεκριμένης διαδικασίας βασίζεται στην δυνατότητα εντοπισμού των στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών πάνελ.

Επικοινωνία:

e-mail: sales@gr.krannich-solar.com

Krannich Solar (Αθήνα) Krannich Solar (Θεσσαλονίκη)

Λεωφ. Συγγρού 336 Σταδίου 40

Τ.Κ. 17673 Καλλιθέα Τ.Κ. 57009 Καλοχώρι

Τηλ.: 210 9531040 Τηλ.: 2310 751960

Back to top button