«ΚΙΝΗΜΑ» 36 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ

«Κίνημα» και συστράτευση 36 Κυβερνητικών βουλευτών στο αίτημα του Συνδέσμου για το δικαίωμα παρουσίας των αγροτών στα νέα δεδομένα της ενέργειαςΚΙΝΗΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Από τα ξημερώματα της Τετάρτης τα τηλέφωνα της Διοίκησης πήραν φωτιά. Ενημερώθηκαν δεκάδες Μέλη για το σημείο που βρίσκεται το θέμα του νομοσχεδίου και ειδικότερα τα αγροτικά φωτοβολταϊκά οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν Κυβερνητικούς Βουλευτές.
Από μια πρόχειρη καταγραφή διαπιστώνεται ότι ο αριθμός των βουλευτών που άκουσαν και κατανόησαν τις θέσεις του Συνδέσμου φτάνουν στον αριθμό: 36.
Αυτά, μέχρι χθες Τετάρτη. Διότι, από σήμερα Πέμπτη οι εξελίξεις στο θέμα αυτό αναμένεται να συνεχιστούν.

    Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ
Η πρόσκληση αφορά Μέλη που έχουν «πρόσβαση» και «επαφή» με κάποιον Κυβερνητικό Βουλευτή της περιοχής τους: Θέλουμε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να τους μεταφέρετε τις θέσεις μας.
Ο Σύνδεσμος ζητάει την συμμετοχή των αγροτών στην Ενέργεια με βιώσιμη τιμή η οποία από την Τετάρτη έχει δύο ευέλικτες επιλογές.
Το mail και τα τηλέφωνα της Διοίκησης είναι στη διάθεση αυτών των Μελών για το συγκεκριμένο ζήτημα και όχι για υποδεέστερα.

     ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε τις ενέργειες όλων των Βουλευτών. Τις καταγράφουμε και θα κοινωνηθούν ευθαρσώς στα Μέλη στον χρόνο που πρέπει.
Αναμένουμε αποτέλεσμα, στο αίτημα μας για το δικαίωμα κατασκευής ενός βιώσιμου φωτοβολταϊκού.

Back to top button