Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ 12η AGROTHESSALY – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

AGROTHESSALY ΛΑΡΙΣΑΣτην 12η agrothessaly που ολοκληρώνεται σε λίγες ώρες, βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο αρκετά Μέλη του Συνδέσμου.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ EUROBANK
Η Eurobank συμμετέχει στην 12η AgroThessaly και στην έκθεση βρέθηκε κλιμάκιο ανώτατων στελεχών της τράπεζας στο οποίο συμμετέχουν ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment κ. Δημήτρης Οικονόμου, ο επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής & Ανάλυσης, Small Business Segment κ. Παναγιώτης Θεοδώρου και άλλα στελέχη της Eurobank που έχουν σειρά επαφών με φορείς, επιχειρηματίες και αγρότες.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο ο περιφερειακός διευθυντής της Eurobank κ. Γιάννης Τσιανογιάννης, ο επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Small Business Segment κ.Δημήτρης Οικονόμου, με Διοίκηση και Μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών: Κώστας Σπανούλης, Κώστας Γιωτάκος, Δημήτρης Δημογιάννης, Γιάννης Τεμπέλης και Αποστόλης Αρχοντάκης.EUROBANKΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ EUROBANK (ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ PREMIUM ΜΕΛΗ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα “Αγροτική Έκφραση” με την εταιρία “Περιβαλλοντολόγοι” βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου αρκετά Μέλη.
AGROTHESSALYΜεταξύ των ομιλητών, ο σύμβουλος του Υπ. Ενέργειας Δημ. Τσέκερης, ο Χρήστος Αθανασιάδης και η Φωτεινή Κούρου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΚΕΡΗΣΣύντομη τοποθέτηση έκανε ο Κώστας Σπανούλης.
ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ AGROTHESSALY


Back to top button