Η ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ…

ΛΑΓΟΥΜΙH επιστολή του κ. Θανασά, την οποία παραθέτουμε αφαιρώντας χαρακτηρισμούς και λέξεις που είναι μάλλον αντιαισθητικές για τον αναγνώστη: 

Κλειδωμένος στο λαγούμι σου πυροβολείς τους εχθρούς σου με άσφαιρα πυρομαχικά.
Μάθε λοιπόν ότι παρότι συνδέθηκα στις 14 Οκτωβρίου του 2012 και έχω τιμή 0,355 και όχι 0,37708 που γράφεις. Και για να μην το κουράζουμε άλλο με τα αυτονόητα σε προκαλώ να βγεις απ’ το λαγούμι σου και να δεσμευτείς δημόσια ότι θα απαντήσεις σε 10 ερωτήσεις μου όπως δεσμεύομαι κι εγώ να απαντήσω στις δικές σου.
Αλλιώς μείνε κλειδωμένος στο μαντρί και τάιζε τα ζωντανά σου με μουχλιασμένο σανό για λίγο ακόμα καιρό.
Και εν τω μεταξύ μέχρι τότε μην τολμήσεις να ξαναγράψεις το όνομά μου στην φυλλάδα σου.

  Θανασάς Ρήγας
πρόεδρος ΠΣΑΑΑΦΗ ΤΙΜΗ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κατ’ αρχάς ο κ. Θανασάς οφείλει να γνωρίζει ως νεόκοπος Πρόεδρος ότι οι αναφορές σε άτομα που κατέχουν (ή φέρονται να κατέχουν) ιδιότητα, είναι επιβεβλημένες από τα Μέσα Ενημέρωσης.
afo grΕπί της ουσίας, επί των αριθμών και επί των γεγονότων:
1. Όντως ο κ. Θανασάς στο ενημερωτικό σημείωμα που μας απέστειλε, φαίνεται ότι έχει σήμερα τιμή 0,355
Δυστυχώς, «ξεχνάει» να μας ενημερώσει ποια ήταν η τιμή του, στις 10 Μαρτίου 2014.
Η τιμή του λοιπόν στις 10 Μαρτίου 2014 (ενδεικτική ημερομηνία πριν το “κούρεμα”) ήταν 0,40 και όχι 0,42 που είχε το 99,5% των αγροτών, προφανώς επειδή ήταν εκπρόθεσμος στις διαδικασίες. Άλλως δεν δικαιολογείται…
Με αυτή την τιμή (0,40) μπήκε στην Ενέργεια, χωρίς να υπάρχει τότε ο ….Σύνδεσμος για να τον «αδικήσει».
2. Άρα δηλαδή, πριν το “κούρεμα” είχε χαμηλότερη τιμή από το 99,5% των αγροτών, πράγμα που έχει και σήμερα και …δεν οφείλεται στον ΠΣΑΦ αλλά στις δικές του ενέργειες!
3. Όπως ήδη αναφέρουμε: Τον Απρίλιο του 2014 έγινε το “κούρεμα” και στις 3/2/2015 ο κ. Θανασάς έγινε Μέλος του Συνδέσμου. Δηλαδή 10 μήνες μετά, έγινε Μέλος στον Σύνδεσμο που -θεωρεί ότι- τον «αδίκησε». Τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν αντίστοιχα όπως και στην υπογραφή της σύμβασης με τον ΔΕΔΔΗΕ στην οποία προχώρησε το 2012 και όχι το 2011 όπως η συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών.
4. Εν κατακλείδι δηλαδή ο κ. Θανασάς αδικήθηκε από τους χρόνους των υπογραφών του με τους Φορείς και τις γενικότερες ενέργειες του και όχι από τον Σύνδεσμο, στον οποίο δεν ήταν καν Μέλος το (επίμαχο έτος) 2014. Δηλαδή, ένα εύλογο ερώτημα θα ήταν: «Που ήταν ο κ. Θανασάς όταν οι αγρότες ξεροστάλιαζαν στα σκαλιά της Μεσογείων…; ».
Mάλλον θα έδινε …σκληρό αγώνα κάτω από το air condition του σπιτιού του…
5. Όχι, το afo.gr δεν δεσμεύεται δημόσια να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις! Το afo.gr θα γράφει και θα απαντά όπου θέλει, εάν θέλει,  όποτε θέλει και σε όποιον θέλει. Και κρίνεται γι αυτό….
Το afo.gr δεν θα γίνει το όχημα ώστε να αποκτήσουν βήμα, σύλλογοι χωρίς υπόσταση και χωρίς μέλη.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 2014
Για να κλείσουμε την υπόθεση του 2014 θα πρέπει να παραθέσουμε μερικά ακόμη στοιχεία ώστε να υπάρχει μια σφαιρική ενημέρωση.
Από τον Ν. 4254/2014 υπάρχουν περίπου 15 περιπτώσεις αγροτών οι οποίοι -λόγω εκπρόθεσμων ενεργειών τους– ξεκίνησαν με τιμή πώλησης το 0,21 και με το κούρεμα πήγαν στο 0,18
Αυτές οι περιπτώσεις -όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι Μέλη μας– δεν έχουν καμία σχέση με τους περιβόητους «αδικημένους», ωστόσο -όπως επανειλημμένα γράψαμε εκείνη την περίοδο- κανένας τους δεν μας ενημέρωσε έγκαιρα για αυτή την ιδιαιτερότητα στην τιμή τους, ώστε να δοθεί μάχη για να παραμείνουν -τουλάχιστον- σε αυτή.
Θεωρούμε ότι αυτό το αίτημα θα είχε πολύ μεγάλη τύχη (τότε)…

     ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ
«Αμείλικτα» ερωτήματα προς το afo.gr που θα πυροδοτηθούν σε …«ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου» θα απαντηθούν την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019.
Ξαναμπαίνουμε στην περίοδο των σοβαρών θεμάτων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ AFO.GR
Back to top button