ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΣΑΑΑΑΦ: VIDEO, ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ …ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ!

Στη Θεσσαλονίκη για την Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΑΑΑΦ βρέθηκε την Κυριακή το afo.gr, το οποίο βρίσκεται πάντα κοντά στα μεγάλα κοινωνικά γεγονότα της χώρας!
ΠΣΑΑΦ
Δεδομένου ότι δεν είδαμε -ως σήμερα- φωτογραφίες από όλη τη αίθουσα και για να μην …αδικηθεί εκ νέου ο σύλλογος ΠΣΑΑΑΦ, παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα αυτό που δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας το επικοινωνιακό τους επιτελείο.

Γελάσατε με το video;
Τέρμα τα γέλια. Ετοιμαστείτε τώρα να κλάψετε.

Να κλάψετε, διότι θα πάρετε ένα μικρό δείγμα για το πως εκπορεύονται πράγματα μέσα απ΄ την κοινωνία, σαν αυτά που έφτασαν τη χώρα στο βόθρο της ανυποληψίας.
  

      ΠΡΟΟΪΜΙΟ
Τον Απρίλιο του 2014 μετά τις παρεμβάσεις του Συνδέσμου σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο αλλά και τις 3 μεγάλες κινητοποιήσεις που έγιναν σε διάστημα 4 μηνών, έγινε κατορθωτό να γίνει ο διαχωρισμός των αγροτικών φωτοβολταϊκών στο Ν. 4254/2014 και αυτό αφορούσε αρκετά πράγματα, όπως:
Τιμή πώλησης, φορολόγηση κλπ
Το καλοκαίρι του 2014 μια μερίδα πολιτών -εκ των οποίων υπήρξαν και μερικοί αγρότες- δημιούργησαν …”κίνημα” και σύλλογο. Τον περιβόητο “ΠΣΑΑΑΦ” ή «οι αδικημένοι», όπως τους μάθαμε από τις …γλαφυρές περιγραφές των δεκάδων ΜΜΕ που τους αγάπησαν και μετέδιδαν (για δικούς τους λόγους) τις βαθυστόχαστες περιγραφές της …αδικίας τους.
Βασικό τους αίτημα;
Να παραμείνει το φ/β τους ως «αγροτικό» (αυτό που τους έδωσε ο Σύνδεσμος δηλαδή!) αλλά να παίρνουν την τιμή των Λοιπών Εγκαταστατών.
Περί ορέξεως και αιτημάτων δεν μας πέφτει λόγος. Οι λόγοι που ασχολούμαστε σήμερα με το «απόλυτο συλλογικό τίποτα» είναι τρεις:
1. Επιχειρήθηκε μια κατά συρροή λασπολόγηση της Διοίκησης του Συνδέσμου, ότι -τάχαμου- βόλεψαν τα «δικά τους» πάρκα. Σε αρκετές αναφορές αναδείξαμε ότι πάνω από τα 2/3 Μέλη του Δ.Σ. συνδέθηκαν την επίμαχη περίοδο που οι κύριοι προσδιορίζουν ως «αδικία»
2. Επιχειρήθηκε από ΜΜΕ που είναι …γνωστά για την αγάπη τους προς τον αγρότη, να τους εμφανίσουν ως «εκπροσώπους των αγροτικών φ/β»
3. Το 2015 και το 2016 υπηρεσιακά στελέχη του Υπ. Ενέργειας μπήκαν στη διαδικασία συζήτησης μαζί τους. Το να μην γνωρίζει μια καινούργια Κυβέρνηση «ποιος εκπροσωπεί τι» το θεωρούμε φυσιολογικό. Ως πολίτες όμως αξιώνουμε από τα στελέχη των Υπουργείων να ασχολούνται με σοβαρά θέματα και όχι με φορείς που κινούνται στο χώρο της ανυποληψίας.

Η ΠΡΩΤΗ (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
(ρεπορτάζ του afo.gr από τη Θεσσαλονίκη με φωτογραφίες όλης της αίθουσας)
ΜΙΝΤΟΥΡΑΚΗΣΤην Κυριακή 17/2 πραγματοποίησαν την 1η Γενική τους Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη. Από σήμερα το afo.gr ρισκάρει την πρόβλεψη ότι ήταν και η τελευταία τους.
Δηλαδή, την ώρα που ο Σύνδεσμος βρισκόταν στο Αγρίνιο, ο Αγρινιώτης πρόεδρος του ΠΣΑΑΑΦ Παναγιώτου (φωτογραφία δεξιά, μαζί με τον συνταξιούχο στρατιωτικό Μηντουράκη από την Αλεξανδρούπολη) επέλεξε να πάει στη Θεσσαλονίκη, αντί να ρθει στο imperial –δυο βήματα απ’ το σπίτι του- να πάρει μια σοβαρή ενημέρωση!
Από την Γενική τους Συνέλευση είναι άξια αναφοράς δύο πράγματα:
– Η …ογκώδη παρουσία 22 ατόμων, τα οποία εύκολα μετριούνται στο video. Άρα, διαψεύδεται το afo.gr που μέχρι σήμερα μιλούσε για «σύλλογο με 9 άτομα». Τα άτομα είναι 22.
– Η εκλογική τους διαδικασία, όπου οι 22 παρόντες επέλεξαν το νέο τους προεδρείο. Δηλαδή διοίκηση 7 ατόμων θα διοικήσει τους …υπόλοιπους …15!
Όμως υπάρχει και Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή της εκδήλωσης, όπου όμως για να την μάθετε συνιστούμε να κάθεστε σε καρέκλα διότι δεν παίρνουμε ευθύνη για όσα ενδεχομένως …προκύψουν στην υγεία σας!
Έχουμε νέο πρόεδρο. Και ποιος είναι αυτός..;
Ο Ρήγας Θανασάς.
Το όνομα δεν σας λέει τίποτα, όμως θα αντιληφθείτε πλήρως περί τίνος πρόκειται!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΣ – ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ …ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ;
Ο κ. Θανασάς στις 2/9/2010 υπέβαλε αίτημα φ/β στον ΔΕΔΔΗΕ Αχαϊας, στις 30/1/2012 υπέγραψε τη σύμβαση και συνδέθηκε στις 17/10/2012
Και εδώ …αρχίζουν τα κουφά:
Βάσει της ημερομηνία σύνδεσης και εάν δεν υπήρχε ο Σύνδεσμος, θα έπαιρνε την τιμή των «Λοιπών Εγκαταστατών». Δηλαδή με το Ν. 4254/2014 θα είχε 0,36
Με τις παρεμβάσεις μας, η τιμή του πήγε στο 0,37708 !!!!!
Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος έγινε πρόεδρος σε ένα σωματείο το οποίο ζητάει την …παραμετροποίηση της τιμής του προέδρου του και την απώλεια 2.500€ ανά έτος!
Αντί ο κ. Ρήγας Θανασάς από την Αχαϊα να βρίσκεται στο Ναύπλιο και να ευχαριστεί το Σύνδεσμο για όσα θετικά του προέκυψαν, έγινε πρόεδρος σε σωματείο που ζητάει κούρεμα της τιμής του!!
Υπάρχει και άλλο τραγικό στην υπόθεση:
Ο κ. Θανασάς έγινε Μέλος του Συνδέσμου στις 3/2/2015. Δηλαδή, 10 μήνες μετά την περίοδο που δήθεν «αδικήθηκε».
Στην πορεία (2 χρόνια μετά το κούρεμα και την …«αδικία») γράφτηκε στον ΠΣΑΑΑΑΦ.
Δηλαδή τα …αντανακλαστικά του νέου προέδρου είναι τέτοια ώστε πέρασαν 2 ολόκληρα χρόνια για να αντιληφθεί ότι «αδικήθηκε»!

     ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Αυτή είναι η -κυρίως- Ελλάδα αγαπητοί αναγνώστες.
Αυτού του τύπου σωματεία θα είχαμε και στα φωτοβολταϊκά, εάν το κύμα αγροτών από όλη την Ελλάδα, δεν πίεζε τον Μάρτιο του 2013 να γίνει ένας Πανελλήνιος Σύνδεσμος με προοπτικές και όραμα.
Αυτού του τύπου τις «συλλογικότητες» -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων– έχουμε και στα αγροτικά κινήματα. Γι αυτό έχουμε τα αποτελέσματα που γνωρίζετε όλοι!
Μέσα σε αυτή την Ελλάδα ξεχώρισαν οι νοήμονες από όλη τη χώρα και δημιούργησαν ένα φορέα που όμοιός του δεν υπήρξε στη χώρα τα τελευταία 500 χρόνια!!!!

  ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Ευχόμαστε στο νέο πρόεδρο του ΠΣΑΑΑΦ κ. Ρήγα θανασά καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του, στο οποίο -είναι βέβαιο- ότι θα βρει συμπαραστάτες και τα υπόλοιπα  …21 μέλη του περιβόητου ….ΠΣΑΑΑΑΦ. Όλοι μαζί …μπορείτε…!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Back to top button