ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ανταπόκριση από το Αγρίνιο για το afo.gr: Μυρσίνη Δασκαλοπούλου

κλιμακώνεται ο αγώνας
Σε πλήρη κλιμάκωση βρίσκεται ο αγώνας που δίνει αυτές τις ώρες στην φιλόξενη πόλη του Αγρινίου ο Σύνδεσμος
Από το μεσημέρι που κατέλυσε η αποστολή των 6 Μελών του Δ.Σ. πέρασαν από το Imperial δεκάδες Μέλη και αγρότες, ενώ το απόγευμα έγινε μια χαλαρή κουβέντα με πολλούς εξ’ αυτών που βρέθηκαν στο γουάιν μπάρ Nove από όπου και η φωτογραφία:
noveΣτην συνέχεια Μέλη και εκπρόσωποι της Διοίκησης δείπνησαν στο “Πυθάρι

πυθαρι αγρινιο
ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έχουμε μια ομαλή λήξη της βραδιάς εν’ όψει της σημερινής συγκέντρωσης, στις 22.51΄ υπήρξε τηλεφώνημα-πρόσκληση του  Δημήτρη Μπαλωμένου, ιδιοκτήτη του γουάιν μπαρ Nove, για ένα ποτό.
Η κατάσταση που επικρατεί στο Nove από τις μιάμιση τα ξημερώματα μέχρι και αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ κρίνεται ως “οριακά μη εκτροχιαζόμενη” και έχουμε καταστάσεις όπου στην λαϊκή καθομιλουμένη προσδιορίζονται με τη φράση «Τα παιδιά μπήκαν στο κέφι…», ωστόσο είναι καταστάσεις που δεν συνάδουν με την ποιότητα, την ταπεινότητα και το κύρος που κουβαλούν στους ώμους τους τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το afo.gr διαθέτει φωτογραφίες, όπου η δημοσιοποίησή τους είναι ικανή να φέρει κραδασμούς σε Διοικητικό και Οικογενειακό επίπεδο, πράγμα που επ’ ουδενί δεν θα κάνει. Άλλωστε η περιγραφική απεικόνιση της κατάστασης είναι από μόνη της ικανή να προκαλέσει προβληματισμό…

    Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Διερωτάται κανείς με ποια διαύγεια πνεύματος Μέλη του Δ.Σ. θα καταφέρουν να μεταλαμπαδεύσουν σε λίγες ώρες το πνεύμα του Συνδέσμου, και να …κλιμακώσουν ακόμα περισσότερο τον αγώνα, όταν μέχρι τα ξημερώματα λικνίζονταν υπό τους ήχους ασμάτων, όπως το:
Μη μου ζητάς να φύγω, μες στα μεσάνυχτα
να πάρω πάλι σβάρνα, τα ξενυχτάδικα.
Αυτά τα ξένα λόγια που κάθεσε κι ακούς,
από ερωτευμένους μας κάνανε εχθρούς…!

Back to top button