ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – Η ΕΞOΦΛΗΣΗ Φ/Β ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑΞεκίνησε ο μεσημέρι η εξόφληση των τιμολογίων Σεπτεμβρίου για τους παραγωγούς από φωτοβολταϊκά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝΣτην ανακοίνωσή του ο ΔΑΠΕΕΠ σημειώνει ότι: “Με τις σημερινές εντολές θα εξοφληθούν 7.145 πάρκα πληρωτέου ποσού έως 6.000,03 € (54% των εγκαταστάσεων με παραγωγή το μήνα Σεπτέμβριο).

ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΜΗ
Ήταν μια πληρωμή που πέρασε μια “μικρή ταλαιπωρία”. Από τις 17/12/2018 “δείξαμε” ότι η πιθανή ημερομηνία εξόφλησης των τιμολογίων που ξεπερνούν τα πεντοχίλιαρο δεν θα είναι μέσα στο 2018 (screen από το Ημερολόγιο δεξιά), ενώ με απόλυτη σαφήνεια το μεσημέρι της 28ης Δεκεμβρίου (screen κάτω) προσδιορίσαμε την σημερινή ημέρα για την εξόφληση των τιμολογίων Σεπτεμβρίου που φτάνουν ως τις 6.000ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Στα 300 άτομα έχουν φτάσει οι καταχωρήσεις συμμετοχής με διανυκτέρευση για την Γενική Συνέλευση της 19/1 στο Ναύπλιο και θεωρείται απίθανο ο αριθμός όλων των συμμετεχόντων να είναι κάτω από τους 600.
Αριθμός ο οποίος προσδιορίζει το μέγεθος του ενδιαφέροντος για τον Σύνδεσμο, που παραμένει αμείωτο μεταξύ των Μελών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Είναι η πρώτη φορά φέτος που η διοίκηση έχει ήδη απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης.
Ο λόγος που δεν συνέβη τα προηγούμενα χρόνια, είναι επειδή δεν ήταν στις προθέσεις της διοίκησης να δοθεί μια προσχηματική αίγλη στις εκδηλώσεις. Συμβαίνει φέτος, όπου ο Σύνδεσμος -αν μη τι άλλο- έχει δώσει διαπιστευτήρια, έχει “επάρκεια δράσεων” και το μείζων της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης είναι -μεταξύ άλλων- να δρομολογηθούν και οι προοπτικές. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό, η παρουσία προσώπων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Τρέχοντας προς την 19η Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα (μέχρι τις 12/1) και κυρίως τα δρομολόγια των πούλμαν που θα μεταφέρουν τα εκατοντάδες Μέλη στο Ναύπλιο.
Είναι περιττό βέβαια να αναφέρουμε ότι ήδη έχει δεσμευτεί και 3o ξενοδοχείο για τις ανάγκες των Μελών

Back to top button