ΚΑΣΚΟΛ, ΕΠΙΚΑΛΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ: Η ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Είναι έγκυρο: Τα Χριστούγεννα έρχονται!
Τώρα, η ημερομηνία εξαρτάται από κάποιους αστάθμητους παράγοντες. Αν -για παράδειγμα- το “κας φλόου” γίνει στις 22 του μηνός και δεν έχει προηγηθεί βροχή μεταξύ 19-22 Δεκεμβρίου, τότε (με μια μικρή επιφύλαξη), μπορούμε να πούμε ότι στις 25, άντε βαριά στις 26/12, θα έχουμε Χριστούγεννα.
ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Σε κάθε περίπτωση θα αναφέρουμε έγκαιρα την ημερομηνία στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ώστε να προετοιμαστεί κι ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος μας έστειλε και 2-3 mail, απαιτώντας ντε και καλά …ημερομηνίες!
Χαλάρωσε Βασιλάκη. Είσαι …πρέμιουμ;

ΔΥΟ ΩΡΕΣ
Μπορεί να κράτησε 25 λεπτά η “επίσημη σύσκεψη” με τον Υπουργό, ωστόσο ακολούθησε “εξωθεσμική κουβέντα” που κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα.
Είναι γεγονός ότι στις 14/2/2017 από αρκετούς παραγωγούς εκφράστηκε θυμός, μετά την κινητοποίηση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Ενέργειας.
Μετά και το (δικό μας) σοκ των πρώτων ωρών, το πόρισμα βγήκε σχετικά εύκολα: Υπήρξε πλάνη.
Γι αυτό και μετά τα “γεγονότα” της 14ης Φεβρουαρίου 2017, δεν εστιάσαμε κατά τους “προφανούς υπαίτιου”, αλλά κατά του “ουσιαστικού υπεύθυνου”.
Αυτό βέβαια, δεν έγινε στα πλαίσια μιας “δημοσιοσχετίστικης προσέγγισης” των προσώπων. Άλλωστε, γνωρίζετε καλά ότι δεν στρογγυλεύουμε τις γωνίες για να εξωραϊσουμε πρόσωπα.
Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι υπήρξε δικαίωση της στάσης του Συνδέσμου και αυτό δεν αφορά μόνο το “κόντεμα” των υπερημεριών, αλλά την αξιολόγηση προθέσεων. Διότι, δεν είναι όλα στη ζωή “αριθμοί” και ….”κας φλόου”.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Το αποτέλεσμα του αιτήματος του Συνδέσμου δεν μπορούμε να το προδικάσουμε. Είναι ένα ζήτημα, που -όπως γράψαμε και στο σχετικό ρεπορτάζ- τρέχει από τα τέλη Αυγούστου και δεν είναι σημερινό.
Όπως άλλωστε τρέχουν διάφορα άλλα θέματα σήμερα, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν το Μάρτη, τον Απρίλη, το Μάη και …πάει λέγοντας.
Διότι, σε όλα πρέπει να υπάρχει μια στρατηγική

Να, δες για παράδειγμα τον τύπο στο video: Την έκανε την ταρζανιά, ωστόσο δεν είχε στρατηγική για τη συνέχεια.

ΠΑΡΤΑΛΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ…
Και μπορεί εύκολα να συμπεράνει κάποιος τι θα προέκυπτε γενικότερα στη ζωή μας εάν και εδώ, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιζαν αδικημένοι και άλλα τέτοια παρτάλια που κυκλοφορούν γύρω μας.
Βρε, δεν υπάρχουν κακές λέξεις. Μη σε ενοχλεί η λέξη “παρτάλι“.
Άντε, να σε κάνω τη χάρη να τους αποκαλέσω: “αργόσχολους βουλημικούς γερο-Λαδάδες”.
Έχει καμιά διαφορά…; Λειένεται η αισθητική σου…;

500
Μεγάλη η συμμετοχή για την Γενική Συνέλευση της 19ης Ιανουαρίου. Οι συμμετοχές με διανυκτέρευση αναμένεται να ξεπεράσουν τις 200 και εάν υπολογίσουμε κοντά στα 300 Μέλη που θα αφιχθούν από την Πελοπόννησο ή άλλες περιοχές χωρίς διανυκτέρευση με εμπλοκή του Συνδέσμου, τότε θεωρείται απίθανο ο αριθμός των συμμετεχόντων να πέσει κάτω από τα 500 άτομα.
Βλέπω να καταλήγουμε στο γήπεδο του Ναυπλίου για να χωρέσουμε, γι αυτό πάρτε κάνα κασκόλ μαζί σας κι ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά με επικαλαμίδες
ΣΕ ΚΑΙΡΟ …ΕΙΡΗΝΗΣ
Όταν σε “καιρό ειρήνης” μαζεύονται 500 άτομα, είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να άφηναν ποτέ τη μοίρα τους σε πέντε παρτάλια;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Back to top button