ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΓια ένα και μόνο ένα λόγο σε πάω κάθε τόσο στην Ιταλία:
Για να μάθεις να εχτιμάς την Ελληνική μακαρονάδα.
Ξεχειλίζει το πιάτο απ’ τον κιμά ρε.
Τι δεν καταλαβαίνεις…;
ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ
Του χρόνου, σκέφτομαι να σε πάω στην Κίνα, μπας και εχτιμήσεις και την Ελληνική φασουλάδα…!ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ
Ο Ιταλός δεν ξέρει Αγγλικά, ακόμα κι όταν ξέρει! Ο Ιταλός αγρότης δεν θα αφήσει άσπαρτη ούτε …ίντσα απ’ το χωράφι του (προφανώς επειδή του αποδίδει). Ο Ιταλός φτιάχνει αυτοκίνητα και τρακτέρ γι αυτό φρόντισε να φτιάξει και δρόμους.

Ο Έλληνας θα βγει πιλαλώντας απ’ το καφενείο, να σου δείξει πως θα βγεις στην “οδό Κουντουριώτη” και δε θα σου πει αδιάφορα: «Δε ξέρω…».
Ο Έλληνας τρώει πίτσα και γεμίζουν τα κύτταρά του με γεύσεις και θερμίδες. Ο Ιταλός τρώει απλώς μια (τύπου) πίτσα.
Στην Ιταλία είναι καλό να πας να δεις τα ψώνια που θαααα μπορούσες να κάνεις ώστε να επιστρέψεις στην Ελλάδα για να τα αγοράσεις 25% φθηνότερα.
Μια σίγουρη επένδυση πηγαίνοντας στην Ιταλία, είναι να αγοράσεις 100 μπουκάλια νερό απ΄ την Ελλάδα. Έχεις “κονομήσει” 140€ και θα είσαι κι ο φθηνότερος στην (Ιταλική) πιάτσα.
Στην Ιταλία έχουν φωτοβολταϊκά ακόμα και στα κοτέτσια. Στην Ελλάδα συζητούν πολύ για τα φωτοβολταϊκά.

ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ
Άψογο ήταν το διοργανωτικό μέρος της εκδρομής, σύμφωνα με τα …επίσημα στοιχεία (και δηλώσεις) που μας παραθέτουν τα Μέλη.
Χορταστικό το χρονοδιάγραμμα, δεν υπήρξαν “ιδιαιτερότητες” από τους συμμετέχοντες και όλα κύλησαν ομαλώς.
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΑΚΤΕΡΕΚΣΤΑΣΗ
Σημαντικό στοιχείο ήταν και οι επισκέψεις σε εργοστάσιο κατασκευής τρακτέρ. Εντυπωσιακό! Εντυπωσιακό, να βλέπεις τον τρόπο που ξεκινάει η δημιουργία ενός τρακτέρ και πως φτάνει στον αγρότη.
Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι μερικά Μέλη που έχουν (εώς και) ερωτική σχέση με τα τρακτέρ, μπορεί να είχαν και ενός είδους …ονείρωξη, από όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.
ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ ΨΗΛΑ
Και βέβαια η παρουσία σε σύσκεψη του Συνδέσμου, του No 2 μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής τρακτέρ, πιστοποιεί αυτό που ήδη γνωρίζουμε: Ότι ο Σύνδεσμος κουβεντιάζει πλέον επί ίσοις όροις, με στελέχη Η ΒΟΥΛΑΕυρωπαϊκού επιπέδου.

ΒΟΥΛΑ + ΓΙΑΝΝΗΣ = ΝΟ ΛΟΒ
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, γύρισα στην Ελλάδα και τι να δώ…;
Η Βούλα απαξιώνει τον έρωτα του Γιάννη του Λύκου. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχει κάνει διανομή τις καυτές επιστολές του Γιάννη στο διαδύκτιο.
Μεταδίδω (μόνο) την κύκνεια επιστολή του Γιάννη, ως ένα δείγμα αντίδρασης απέναντι στην προδοσία της Βούλας.
Διότι, αν δεν ξέρει το afo από πόνο, τότε ποιος ξέρει..;

One Comment

Back to top button