ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΕΧΩ 7 ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή του αρχικού σχεδιασμού για το ταξίδι στην Ιταλία στις αρχές Νοέμβρη, είχαμε την Τετάρτη 17/10 αφού η πίεση δεκάδων Μελών έφερε κάποιες σημαντικές αλλαγές ως προς τον όγκο συμμετοχής, χωρίς να αλλάζει κάτι το ιδιαίτερο από όσα έχουν αναφερθεί ως τώρα.

ΟΥΤΕ 100 ΑΤΟΜΑΚατ’ αρχάς ….”καταρρίπτεται” το πρωτοσέλιδο του afo.gr της 5/10/2018 με τον χαρακτηριστικό τίτλο: “Ούτε 100 άτομα δεν θα είμαστε στην Ιταλία“.

Εδώ και 10 ημέρες υπερκαλύφθηκε ο όγκος συμμετοχής που τέθηκε ως όριο (96 άτομα) από το Δ.Σ.

Παρ’ όλα αυτά, γινόταν συνεχώς καταχωρήσεις νέων ονομάτων (ως επιλαχόντων) και φτάσαμε σήμερα να έχουμε ενδιαφέρον από 127 Μέλη.134 ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΛΜΑΝ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ 7 ΘΕΣΕΙΣ
Αποφασίστηκε -και ήδη ναυλώθηκε- πούλμαν 75 θέσεων (αντί των 50), άρα η διαθεσιμότητα συμμετοχής είναι πλέον στα 134 άτομα, αφού μερικές θέσεις θα καλυφθούν από ξεναγούς.
Αυτό σημαίνει ότι για τις επόμενες ώρες υπάρχει διαθεσιμότητα 7 θέσεων για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας γράψουν σχετικά στο info@afo.gr

ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ
Έτσι πλέον, τα Μέλη που θα βρεθούν με τον Σύνδεσμο στην Ιταλία, αναμένεται να φτάσουν στον αριθμό 134, αφού πέραν της μετάβασης με το πλοίο υπάρχουν και 14 Μέλη που θα μεταβούν αεροπορικώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ
Πληροφορίες για την μετάβαση του Συνδέσμου στην Ιταλία στις αρχές Νοεμβρίου, στο θέμα της 5/10/2018 καθώς και στο κεντρικό θέμα που έχει όλες τις πληροφορίες και το πρόγραμμα (click εδώ)

 

Back to top button