ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 250 ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Ημέρες του 2014 θυμίζει τις τελευταίες εβδομάδες η γραμματεία του Συνδέσμου, αφού έχουμε καταιγισμό νέων εγγραφών, οι οποίες έχουν ξεπεράσει τις 250.
Είναι πράγματι μια περίοδος, όπου -με μαζικό τρόπο- έγινε αντιληπτό το απαραίτητο της ενίσχυσης του δυναμικού του Συνδέσμου, από τους εμπλεκόμενους παραγωγούς.
Πρόκειται ασφαλώς για μια θετική εξέλιξη, η οποία έρχεται σε συνέχεια της ορθής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις αρχές Σεπτεμβρίου (περισσότερα εδώ) για μια βατή οικονομική προσαρμογή των “υπό ένταξη” Μελών.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Παράλληλα, έχουμε και αύξηση του συνολικού δυναμικού των Μελών η οποία όχι μόνο ισορροπεί τις διαγραφές των ετών 2016 και 2017, αλλά δημιουργεί και …πλεονασματική δυναμική.

ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2016 ΚΑΙ 2017

Θυμίζουμε, ότι στις Γενικές Συνελεύσεις των ετών 2016 (στη Λάρισα) και 2017 (στην Πέλλα) το σώμα αποφάσισε την διαγραφή 160 περίπου Μελών, που δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις του Καταστατικού.
Κατά την φετινή Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, ο αριθμός των “υπό διαγραφή” δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 810 Μέλη.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ SUPPORTED
SUPPORTED

Παράλληλα, δεκάδες ήταν και οι εγγραφές στους Supported, οι οποίοι πλαισιώνουν τον Σύνδεσμο από το 2016. Ο συνολικός αριθμός τους, έχει ξεπεράσει ήδη τους 350.

ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι κατά την πάγια τακτική του ο Σύνδεσμος ανανεώνει τις λίστες Μελών με τα πραγματικά Μέλη. Έτσι, κάθε χρόνο έχουμε τις εξής τρεις διαδικασίες:

  • Ανανεώσεις
  • Εγγραφές
  • Διαγραφές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:afo gr
Εγγραφή νέων Μελών στον Π.Σ.Α.Φ.
ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΜΗΝΟΥ
ΕΓΓΡΑΦΗ SUPPORTED

Back to top button