ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/9: ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 9/9 η διαθεσιμότητα πρόσβασης στο premium afo στα ανενεργά Μέλη του Συνδέσμου. Μετά τις …σαρωτικές αλλαγές στο site, δόθηκαν κωδικοί σε όλα τα Μέλη, χωρίς εξαίρεση.

afo.grΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ PREMIUM AFO

Καθημερινά επιλύονται προβλήματα πρόσβασης στο site, Μελών που -κατά κύριο λόγο- έχουν χαμηλή εξοικίωση με τον υπολογιστή. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι κωδικοί εισόδου δόθηκαν τηλεφωνικά. Πάντα όμως παραμένει ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας το mail, όπου -όπως εδώ και χρόνια- απαντήσεις δίνονται και τα Σαββατοκύριακα!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Αιτήματα εγγραφής από περίπου 40 αγρότες έλαβε τις τελευταίες ημέρες ο Σύνδεσμος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ζητήθηκε μια πιο “ήπια οικονομική προσαρμογή”, γεγονός που εξετάζει αυτές τις ημέρες το Διοικητικό Συμβούλιο και η -όποια- απόφαση, αναμένεται την Τρίτη 11/9. Σχετικό θέμα εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΔΑΠΕΕΠ

Στις 73.000€ έφτασαν οι πληρωμές φωτοβολταϊκών με την εντολή της Πέμπτης 6/9. Στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ προσδιορίζουμε την ημερομηνία έναρξης του Ιουνίου, ενώ στις 14/9 ο Σύνδεσμος θα προσκομίσει έγγραφα Μελών στον ΔΑΠΕΕΠ. Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση στο afo.gr,  την Κυριακή 9/9

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Στη φάση της ανεύρεσης ξενοδοχείων στην πόλη της Ανκόνα και στη Μπολώνια βρίσκεται ο Σύνδεσμος, ενόψει της μετάβασης στην Ιταλία, στις αρχές Νοεμβρίου. Από αυτό το θέμα ξεκινάει ο προγραμματισμός και θα ακολουθήσει η πρόσκληση προς τα Μέλη για την συμμετοχή, αφού βασικά προαπαιτούμενα είναι η διαθεσιμότητα των ημερομηνιών και το κόστος.

ΓΑΜΟΣ

Νυμφεύτηκε πρις λίγες ημέρες το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Λαγόπουλος με την κ. Φωτεινή Μποζιάκα. Ο γάμος έγινε στα Τρίκαλα και ακούθησε το γαμήλιο γλέντι στο Φρούριο Τρικάλων, κέντρο που διατηρεί ο Χρήστος εδώ και δύο χρόνια.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΝΑΒΗ

Με την καλλιέργεια κάναβης ασχολείται τα τελευταία δύο έτη το Μέλος κ. Μακρής Νίκος. Ο Καρδιτσιώτης αγρότης τις τελευταίες ημέρες προχώρησε στη συλλογή του προϊόντος και …μας έστειλε και δυο φωτογραφίες για την …αξιοπιστία του ρεπορτάζ.

2 Comments

Back to top button