ΠΕΜΠΤΗ 6/9: ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Με γνώμονα τη διευκόλυνση της διαδικασίας, υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) με την οποία χορηγείται ολιγοήμερη τεχνική παράταση.

Οι νέες καταληκτικές ημερομηνίες ορίζονται ως εξής:

α) Ως προθεσμία για την ηλεκτρονική οριστικοποίηση του πρώτου και του δευτέρου σταδίου της αίτησης ορίζεται η 02/10/2018 και ώρα 13:00, ενώ σε ό,τι αφορά στα αιτήματα από-οριστικοποίησης θα γίνονται δεκτά έως τις 27/09/2018.

β) Ως προθεσμία για την υποβολή του φυσικού φακέλου στις ΔΑΟΚ ορίζεται η 17/10/2018.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΕΝΦΙΑ

Να εξοφλήσουν ολόκληρο τον ΕΝΦΙΑ και όχι μόνο την πρώτη δόση που τρέχει καλούνται οι παραγωγοί που επιθυμούν να οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους στα Σχέδια Βελτίωσης και να υποβάλουν το φυσικό φάκελο στις ΔΑΟΚ, διότι μόνο έτσι θα μπορέσουν να πάρουν τη φορολογική ενημερότητα που απαιτείται για την εξασφάλιση των μορίων.

Σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση κατά την υποβολή του φυσικού φακέλου στα Σχέδια Βελτίωσης απαιτείται φορολογική ενημερότητα εν ισχύ.

Η προθεσμία υποβολής των Φυσικών φακέλων έχει οριστεί μέχρι την 1η Οκτωβρίου.

Οι παραγωγοί που θα προσκομίσουν φορολογική ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων από Φορείς της Κεντρικής Διοίκησης θα βαθμολογηθούν με 2,6 μόρια.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 9: ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

Back to top button