ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ PREMIUM AFO

0
Μέλη Π.Σ.Α.Φ.
0
Μέλη Π.Σ.Α.Θ.
0
SUPPORTED

Καταχωρήστε ελεύθερα τα σχόλιά σας για την νέα version.
Επίσης ενδεχόμενα ερωτήματα που υπάρχουν για λειτουργίες του site…

57 Comments

  1. Συγχαρητήρια, ποσεγμένη δουλειά το νέο PREMIUM VERSION.Ευχή μας να εμπλουτιστεί με περισσότερα θέματα-αναλύσεις που μας αφορούν!!!

  2. Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του site μας. Ακόμα μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όφελος όλων μας. Με συμμετοχή και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά. Οι δυνατότητες μας είναι τεράστιες χάρη σε αυτό το σύνδεσμο και να μη ξεχνάμε που ήμασταν κάποτε και που ήμαστε σήμερα.

  3. Συγχαρητήρια φοβερή αναβάθμιση του site! Άξιζε όλο αυτό, μπράβο σας. Μια διευκρίνιση μόνο, επειδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ χωρίς Αdblock απο τη μια και απο την άλλη καταλαβαίνουμε ότι το site έχει ανάγκη την διαφήμιση ΔΕΝ είναι υποχρεωτική η απεγκατάσταση του, μπορείτε να πάτε στις επεκτάσεις -> επιλογές του Adblock ->Εμφάνιση διαφημίσεων σε μια ιστοσελίδα ή τομέα ->να δηλώσετε το https://premium.afo.gr ->αποθήκευση και έτσι έχετε και Adblock και μόνο για το afo δεν θα δουλεύει και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι.. 🙂

  4. Συγχαρητήρια για την νέα PREMIUM VERSION του afo , είναι super !!! άξιζαν οι εργατοώρες που αφιερώσατε , πάρα πολύ χρήσιμη και αναγκαία η ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ με την οποία εμπλουτίσατε την πλατφόρμα καθώς και η δυνατότητα συμμετοχής ως συντάκτης κειμένων στην ύλη του του afo. Πολλά μπράβο σας !!!!

  5. Πολλά συγχαρητήρια. Μας εκπλήσσετε συνεχώς με καινοτομίες.
    Αυτός ο σύλλογος και τα στελέχη του είναι ότι πιο δυναμικό και ευφάνταστο υπάρχει σήμερα στη χώρα. Τιμή μου που είμαι μέλος.
    Δημήτρης – Αιτωλοακαρνανία

  6. Συγχαρητήρια για την νέα και πρωτοποριακη ενέργεια του συνδέσμου. Άλλωστε ο σύνδεσμος μας έχει συνηθίσει σε καινοτόμες ενέργειες και αυτό οφείλεται στους ανθρώπουςτου διοικητικού συμβουλίου που συνεχίζουν τον αγώνα με την στήριξη των μελών τους προς όφελος όλων.

Back to top button