ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ AFO.GR ΣΤΗΝ PREMIUM VERSION

Κατέκτησε μια θέση στην καθημερινότητα των παραγωγών. Με …”ευστοχία χιλιοστού” τις περισσότερες φορές, επί 5,5 έτη δίνει με χρονική ακρίβεια το …προσδοκούμενο.

ΥΠΕΡΟΠΛΟ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η πρόσφατη πληρωμή των παραγωγών ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά: Από τις 5 Ιουλίου 2018 (μπορεί και πιο νωρίς, επειδή το backup που παίρνουμε είναι κάθε 3 ημέρες), το afo.gr αναφέρει ως ημερομηνία έναρξης πληρωμής του Μαίου, την 29η Αυγούστου.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝΠροσέξτε: Η εκτίμηση είναι κοντά στους δύο μήνες πριν το αναμενόμενο συμβάν και η “απόκλιση” είναι μόλις 6 ημέρες!

Στις 19 Ιουλίου, η ημερομηνία προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα, όπου πλέον για την 29η Αυγούστου γίνεται αναφορά ότι θα εξοφληθούν τιμολόγια άνω των 5.000

Πότε δίνεται αυτή η εκτίμηση;

  • Δίνεται 40 ημέρες πριν το …συμβάν!

Δηλαδή 40 ημέρες νωρίτερα, οι παραγωγοί προσανατολίστηκαν με απόλυτο χρονικό ορίζοντα και είχαν άπλετο χρόνο για να τακτοποιήσουν τα έγγραφά τους!

 

ΣΤΗΝ PREMIUM VERSION 

Φυσικά το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ θα είναι διαθέσιμο και στην νέα version του afo.gr, προσβάσιμο πλέον στα premium Μέλη.

Επιπρόσθετα, εμπλουτίζεται με δύο ακόμη στήλες, ώστε ο κάθε premium αναγνώστης να έχει ένα μεγάλο βεληνεκές χρονοδιαγράμματος, εύχρηστο, γρήγορα προσβάσιμο (αφού είναι γνωστό ότι σε αυτή και στις προηγούμενες version, τα δεδομένα του ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ κατεβαίνουν με κάποια καθυστέρηση) και (βεβαίως-βεβαίως) άριστη ανάγνωση σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο το οποίο ..έχει πρόσβαση σε internet!

Χαρακτηριστικό, είναι το screen shot από το menu του premium afo:

MENU

 

 

 

 

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό project που ενσωματώνεται στη νέα version είναι ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ που (κατ’ ουσία) αντικαθιστά τα Ενημερωτικά Δελτία.

Εκεί, θα υπάρχει η καθημερινότητα με άμεσο τρόπο ενώ τα premium Μέλη θα έχουν μια ταξινομημένη εικόνα των συμβάντων και επιλογή για πρόσβαση σε παλαιότερα.

 

    Χαρακτηριστικό screen shot:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

2 Comments

Back to top button