VIDEO KAI ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/12 η 6η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στην Αρχεία Πέλλα


ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/12 η 6η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, στην Αρχεία Πέλλα.

Η αίθουσα του Θεάτρου της πόλης γέμισε πλήρως, με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, να διατηρούν τα υψηλά στάνταρ των προηγούμενων εκδηλώσεων.

ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ AFO.GR

Η επιτυχία της Γενικής Συνέλευσης, μπορεί να ήταν κάτι το αναμενόμενο για όσους παρακολουθούν τη δράση του, ωστόσο υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σημεία, τα οποία στη δεδομένη στιγμή και με βάση την εικόνα στην Πέλλα, χρήζουν αναφοράς και προσδίδουν την διαφορετικότητα:

1. Το -εκ νέου- αγκάλιασμα του Συνδέσμου από τα Μέλη του, πιστοποιεί ότι δεν πρόκειται για ένα σύλλογο-φωτοβολίδα με φθίνουσα ανταπόκριση, αλλά για μια σταθερή (πλέον) αξία. Έχει εισχωρήσει σε καρδιές ανθρώπων με συναισθηματική ροπή τέτοια, που θα μπορούσε να λάβει τον χαρακτηρισμό “θρησκευτική αίρεση”!

2. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση είχαμε ένα σημαντικό …ροτέισον προσώπων! Όπερ σημαίνει ότι στη Γ.Σ. της 3/12 είδαμε πρόσωπα που έχουν την ιδιότητα του Μέλους εδώ και χρόνια, ωστόσο ήταν πιο αποστασιοποιημένα στις δράσεις. Την Κυριακή, είδαμε δεκάδες τέτοια πρόσωπα και εάν μιλάγαμε για μια ποδοσφαιρική ομάδα (!), θα μπορούσαμε να πούμε άνετα, ότι …αυτή η ομάδα έχει πλούσιο πάγκο…!

Εάν επιχειρήσουμε να δώσουμε ένα πιο συγκεκριμένο γεωγραφικό στίγμα της παραπάνω αναφοράς, τότε μπορούμε να πούμε ότι η περιοχή του Ν. Βοιωτίας (460 χλμ από την Πέλλα) είχε μια εντυπωσιακή παρουσία, σε σχέση με το παρελθόν.

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Πέλλας: Γρηγόρης Στάμκος, o Πρόεδρος του Σ.Π.Ε.Φ. Στέλιος Λουμάκης και φυσικά ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Βασίλης Στεργιούλας ο οποίος εκλέχτηκε ομόφωνα Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης.

ΤΟ …ΤΡΕΞΙΜΟ

Ένα μεγάλο κομμάτι της οργανωτικής επιτυχίας ανήκει στο Μέλος του Δ.Σ. Μανώλη Ίμπα. Η δε εννιάλεπτη καθυστέρηση άφιξης του μπουφέ, ουδόλως επηρέασε την διανομή του. Άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι στο τέλος έμειναν απείραχτα μόλις 6 μελομακάρονα, το οποίο αποτελεί μια σχετική ένδειξη, ότι τα Μέλη προσέχουν τη διατροφή τους!

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Δύο -παρά κάτι- ξενοδοχεία γέμισαν τα Μέλη που ήρθαν από μακριά. Το βράδυ του Σαββάτου παρατέθηκε δείπνο σε αυτούς τους ανθρώπους με έξοδα του συλλόγου, ενώ γεύμα δόθηκε και το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την εκδήλωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Back to top button