ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ AGROTICA

Δείτε φωτογραφίες και άλλα ενδιαφέροντα, από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος στην agrotica στις 3/2/2018…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

AGROTICAΕκατοντάδες ήταν τα Μέλη που βρέθηκαν στην agrotica, ανάμεσα στους χιλιάδες (συνολικά) επισκέπτες.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι στο Νομό Θεσσαλονίκης τα έσοδα από τους επισκέπτες ξεπέρασαν τα 50 εκ. ευρώ!

ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ

Αναφερόμαστε σε όλο το Νομό και όχι μόνο στην πόλη, διότι -για παράδειγμα- υπήρξε πληρότητα σε ξενοδοχεία που βρίσκονται και 40 λεπτά μακριά.

Η διοίκηση του Συνδέσμου καθώς και πολλά Μέλη, έμειναν στα ξενοδοχεία Paradise και Maison, στην Χαλκηδόνα.

Το video που ήδη προβάλαμε από την εκδήλωση απεικονίζουν το ενδιαφέρον των Μελών για την επικαιρότητα του Συνδέσμου, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι φωτογραφίες:

AGROTICAΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗARBOS
ΑΝΟΙΚΤΕΣ

Πλήρως ανοικτές οι διαδικασίες στις διαβουλεύσεις με τις εταιρίες και τους αντιπροσώπους, με την συμμετοχή όχι μόνο Μελών του Δ.Σ. αλλά και απλών Μελών του Συνδέσμου.

Κάτι, που έγινε και στο Μπάρι (Οκτώβριος 2017) αλλά και στην σύσκεψη του Δεκεμβρίου (click) στη Θεσσαλονίκη, με τους εκπροσώπους της εταιρίας Arbos:

ARBOS

 value for money ΤΑ ΔΥΟ ή (και) ΤΡΙΑ ΡΑΦΙΑ

Εύρος επιλογής αναμένεται να υπάρξει στα Τρακτέρ. Η συμφωνία με την Arbos έχει ολοκληρωθεί. Στο περίπτερο της Εταιρία γινόταν ένας “μικρός χαμός” κατά τη διάρκεια της έκθεσης αφού η “ζεστή” συζήτηση με την εταιρία που ξεκίνησε στην Ιταλία, ήταν αναμενόμενο ότι θα διαρρεύσει σε ένα μεγάλο εύρος Μελών.

Όμως ο Σύνδεσμος δεν μένει εκεί. Οι προτεινόμενες επιλογές του θα είναι δύο ή και τρεις. Αυτό, θα το γνωρίζουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, ο αγρότης -αλλά και κατ’ επέκταση ο καταναλωτής- σε οποιαδήποτε επένδυση θα πρέπει να έχει ως προτεραιότητα στα κριτήρια επιλογής του, το “value for money“.

Κατά τα άλλα …περί ορέξεως …κολοκυθόπιτα!  

Back to top button