ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Μερικά από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της 3/12/2017…

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Μερικά από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν στη Γενική Συνέλευση της 3/12/2017:

 

Πληρωμές φωτοβολταϊκών: Η Γ.Σ. αποφάσισε το “πάγωμα” των δικαστικών ενεργειών και την αναμονή των εξελίξεων σε ότι αφορά την -εκ νέου- πτώση της υπερημέριας.

 

Διακοψιμότητα: Η στρέβλωση της διακοψιμότητας τελείωσε. Οι αγρότες αναμένουν τα υπόλοιπα χρήματα που παρακρατήθηκαν και δεν διατέθηκαν σε βιομηχάνους. Επίκειται η εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας (12/12/2017).

Δανειοδότηση-Αναχρηματοδότηση: Δόθηκε η έγκριση της Γ.Σ. για την εξεύρεση δανειοδότησης που αφορά αγορά γεωργικού εξοπλισμού, ενώ παράλληλα επανήλθε στο προσκήνιο η “αναχρηματοδότηση” των Δανείων που έλαβαν τα Μέλη για την κατασκευή του φ/β

Εξοπλισμός φ/β – Συντήρηση: Δόθηκε η έγκριση για εξεύρεση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για άμεση αντικατάσταση βλαβών και ενδεχόμενες συνεργασίες στο θέμα της συντήρησης

Υποκαταστήματα: Δόθηκαν οδηγίες για τον τρόπο διαγραφής και την κατάθεση του Μ10.

Χρηματιστήριο Ενέργειας: Έγινε ενημέρωση και κατατέθηκαν προτάσεις επ’ αυτού που εγκρίθηκαν ομοφώνως.

ΠΑΑ (2014-2020 Μ.4.1.1., 4.1.3) – Ομαδικές αγορές: Έγινε ενημέρωση για την εξέλιξη της Ομαδικής Αγοράς Τρακτέρ, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις από Μέλη, ώστε να προβεί ο Σύνδεσμος  και σε άλλες ομαδικές αγορές καθώς και για προγτραμματισμό οαμδικής κατασκευής φ/β net metering.

Διαγραφές Μελών: Αποφασίστηκε η διαγραφή των μη τακτοποιημένων Μελών των ετών: 201520162017

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button